Deniz tutkunlarına 36 ay vadeli tekne kredisi başvuruya açıldı! 30 bin TL teminatsız ikinci el tekne kredisi nasıl alınır?

Deniz tutkunlarına 36 ay vadeli tekne kredisi başvuruya açıldı! 30 bin TL teminatsız ikinci el tekne kredisi nasıl alınır?
Deniz tutkunlarının yıllardır beklediği o kampanya sonunda geldi. Yaz tatili öncesinde esnek vadeli tekne kredisi arayanlar için başvuru ekranı aktif hale getirildi. İkinci el tekne kredisi nasıl alınır? 30.000 TL'den başlayarak 100.000 TL'ye kadar ulaşan nakit desteğinden kimler faydalanabilir? İşte merak edilenler

Yapı Kredi duyarlı bankacılık anlayışı ile yıl içinde sunduğu kampanyalarla bütçeyi korumayı destekliyor. Bireysel ihtiyaç kredisi teklifleri ile acil durumda oluşan nakit ihtiyacını gideren bankanın tekne kredisi teklifi müşterileri de şaşırtıyor. Deniz tutkunları için kredili tekne alım dönemi başladı.

İkinci el alımlarda 36 ay vade uygulanıyor. Tekne kredisini almak isteyenler Yapı Kredi Bankası'nın hangi özelliklerini taşıması gerekiyor?

Tekne kredisi 30.000 TL'ye kadar teminatsız olarak veriliyor. Banka 100.000 TL'ye kadar olan talepler için kefalet karşılığı ödeme yapıyor. Kefaletin yanı sıra gayrimenkul ipoteği de verilebiliyor. Ticari kullanımlarda gemisi siciline kayıtlı gemi ipoteği isteniyor.

Yapı Kredi Tekne Kredisi Nasıl Alınır?

Yapı Kredi tekne kredisi talep edenlerin esnek geri ödeme modelini tercih edebileceği farklı seçeneklerde yer alıyor. Taksitler belirlenen dönem ve tutarlarda yapılabiliyor. İstendiğinde kademeli olarak arttırılabiliyor. İsteyen ara ödeme yaparak taksit tutarını kısa sürede azaltabiliyor.

Yapı Kredi tekne kredisi başvurusunda bulunmak isteyenler talep edilen evraklarla birlikte en yakındaki Yapı Kredi şubesini ziyaret etmelidir. Konuyla ilgili daha fazla bilgi almak isteyenler 444 0 444 numaralı müşteri iletişim hattı ile irtibata geçebilir.

Tekne Kredisi Başvur Evrakları Nelerdir?

Tekne kredisi başvurusunda bulunacaklar için bankanın talep ettiği işte o belgeler:

  • Müşteri talimatı ya da başvuru formu

  • Başvuru sahibinin nüfus cüzdanı

  • Başvuru sahibinin gelir belgesi

  • Ücretli çalışan için maaş bordrosu

  • Noter tasdikli imza sirküleri

  • Serbest meslek sahibi için son vergi levhasının fotokopisi

  • Vergi levhası

  • Emekli için maaş cüzdanının fotokopisi

  • Kira geliri bulunan için tapu ya da kira kontratı fotokopisi

  • Yeni tekne alımında ürünün faturası

  • İkinci el tekne alımında liman başkanlığı huzurunda düzenlenen satış belgesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.