Detaylar belli oldu! Ev almanın tam zamanı İnanılmaz Faiz Avantajı

Detaylar belli oldu! Ev almanın tam zamanı İnanılmaz Faiz Avantajı
Devlet destekli Emlak Konut tarafından başlatılan 1.29 faiz oranlı konut kredisi kampanyasında ev fiyatları ve geri ödeme detayları açıklandı.

Emlak Konut devlet destekli 1.29 faiz oranlı bir konut kredisi kampanyası başlattı. Kampanya peşin alımlarda %25 indirim %25 peşinat ve vade farksız ara ödemeli satış koşulları ile 6 12 ve 24. aylarda ara ödemeler %50 peşinat ve kalan tutarın 1.29 faizle 24 ay sonra ödenmesi ve %25 peşinat ve 1.29 faizle 72 ay vadeli sabit artan taksit seçenekleri sunuyor.

İstanbul İzmir Balıkesir ve Denizli gibi şehirlerdeki 16 projeyi kapsayan kampanyaya başvurular Emlak Konut'un web sitesi ve satış ofislerinde başladı. Banka ve kefil şartı aranmayan kampanyada konut fiyatları ve ödeme bilgileri Emlak Konut'un resmi web sitesinde bulunabiliyor.

%25 peşinatla 72 ay vadeli sabit artan taksit seçenekleri bulunuyor. Başvurular Emlak Konut'un web sitesinde ve satış ofislerinde başladı banka ve kefil şartı aranmıyor.

Kampanya İstanbul İzmir Balıkesir ve Denizli' de yer alan 16 projeyi de kapsıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.