DEVLETTEN 2.000.000 lira Konut Kredisi müjdesi

DEVLETTEN 2.000.000 lira Konut Kredisi müjdesi
Devlet tamı tamına 2 Milyon Türk lirası değerinde konut kredisine öncülük edecek konut kredisi düşünenler ilgilenenler herkese uygun güzel bir kredi seçeneği olarak duruyor işte detaylar.

Evet Devlet karar verdi ve bankalarla anlaşmalı olarak 2 milyon tutarında bir kredi ile ev sahibi olmak isteyenlere yüzlerinin gülebileceği muhteşem kolaylıklar silsilesi sunduğunu beyan etti. Peki bu güzel kredi bilgisine nasıl ulaşabileceksiniz ya da neler yapmanız gerekiyor ki bu krediyi elde edebilesiniz işte onunla ilgili bütün ayrıntılar ise aşağıda yer almaktadır işte detaylar.

Kamu bankaları Ziraat Bankası ve Vakıfbank, 10 yıl vadeli 2 milyon TL konut kredisi için güncel aylık taksit miktarlarını açıkladı. Ziraat Bankası %3,49 faiz oranıyla aylık 70.956,61 TL taksit ödemesi sunarken, Vakıfbank %3,30 faiz oranıyla aylık 67.369,06 TL taksit ödemesi sunuyor.

Ev sahibi olma hayali kuran vatandaşlar, yüksek faiz oranları ve artan ev fiyatları nedeniyle konut kredisi kullanımında zorluk yaşayabiliyor. Bu nedenle, uygun ödeme planları ve çeşitli kampanyalar sunan kamu bankaları tercih edilebilir. Detaylı bilgi ve esnek ödeme planları için bankaların şubeleri ziyaret edilebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.