EFT FAST İşte yeni dönem IBANLA Para Göndermek...

EFT FAST İşte yeni dönem IBANLA Para Göndermek...
Merkez Bankası IBAN ile para transferlerinde yeni bir uygulama başlatacağını duyurdu. Son derece yeni olan bu durumla ilgili işte sizler için detaylar.

İban fast ödeme ve bankalar konusunda son dönemde nedense kafalar biraz karışık hale geldi. Merkez Bankası IBAN ile para transferlerinde yeni bir uygulama başlattı. Bankalar IBAN üzerinden yapılan FAST EFT ve havale işlemlerine "ödeme iste" butonu ekledi.

Bu buton sayesinde alacaklılar IBAN bilgilerini kullanarak ödeme talebinde bulunabilecekler. Alacaklılar belirledikleri miktarı girip ödeme iste butonuna tıkladıklarında karşı tarafa bir mesaj gönderilecek.

Bu mesaj onaylandığında para transferi otomatik olarak gerçekleşecek. Yeni sistem IBAN ile para transferlerini daha hızlı ve pratik hale getirmeyi amaçlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.