Elektrik, su, doğalgaz… Faturaları 450 TL daha az ödemek için ne yapmalı?

Elektrik, su, doğalgaz… Faturaları 450 TL daha az ödemek için ne yapmalı?
 Yazar / Alanya Medya
Otomatik fatura ödeme talimatına indirimli tarife kullanım kampanyası devam ediyor. Kampanyadan faydalanmak isteyenler için son iki gün kaldı. Talimat ile 450 TL fatura desteği nasıl alınır? İşte detaylar…

Bankaların mobil uygulama üzerinden fatura ödeyebilme olanağı avantaja dönüyor. Denizbank mobil uygulama üzerinden talimat verildiğinde 5 farklı fatura için toplamda 450 TL nakit iade kazanılıyor. Kampanya 30 Haziran tarihine kadar devam ediyor. Daha az fatura ödeyebilmek için ne yapmalı?

Kampanya Hangi Faturalarda Geçerli?

30 Haziran tarihine kadar Denizbank mobil uygulama içerisinde yer alan ilgili kampanyaya gelerek hemen katıl butonunu aktif etmek yetecek. Vadesiz TL hesabına bağlı olarak verilecek her yeni fatura talimatı toplamda 5 faturaya ulaştığında 450 TL nakit iade kazanılacak.

Kampanya kapsamında banka müşterileri cep telefonu, elektrik, su, doğalgaz, internet ve ev telefonu faturaları için otomatik fatura talimatı uygulayabilecek.

Kaç Adet Faturaya Ne Kadar İade Yapılacak?

  • 1 yeni fatura için 100 TL

  • 3 yeni fatura için 250 TL

  • 5 yeni fatura için 450 TL nakit iade yapılacak.

Ödüller tek seferlik olup kampanya dönemi sona erdikten sonra 6 ay içerisinde talimat verilmesi ve talimatların iptal edilmemesi gerekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.