Elektronik Para Çağına Merhaba

Elektronik Para Çağına Merhaba
Evet artık yeni bir elektronik para çağına doğru ilerliyoruz ve elektronik para işlemleri nasıl olacak ne şekilde başlatılacak işte detaylar.

Merkez Bankası QPAY Elektronik Para ve Ödeme Hizmetlerinin faaliyetlerine izin verdi ve bu karar Resmi Gazete'de yayımlanarak QPAY'in faaliyete geçmesini sağladı.

Quick Sigorta'nın bir iştiraki olan QPAY elektronik para ihracı ve ödeme hizmetleri sunan bir platform olarak faaliyet gösterecek.

Maher Holding CEO’su Levent Uluçeçen QPAY'in kullanıcılara e-para ve diğer finans hizmetlerini sunarken yapay zekaya dayalı skorlama dinamik kampanya yönetimi ve alternatif ödeme yöntemleri gibi inovatif teknolojiler kullanacağını belirtti.

QPAY'in Maher Holding bünyesindeki tüm hizmetleri ve kazanımları müşterilere sunmayı hedeflediğini vurguladı.

QPAY Genel Müdürü Dr. Onur Baran Çağlar ise dijital ve çevre dostu süreçlerle finansal kapsayıcılığı artırmayı ve bankacılık sistemi dışında kalan vatandaşlara yenilikçi finansal ürünler sunmayı amaçladıklarını ifade etti.

Elektronik para kuruluşları alınan fon tutarı kadar ödeme işlemi yapılmasını sağlayan çevrimiçi hesaplar sunar ve bu hesaplar aracılığıyla mal veya hizmet alımı dahil her türlü ödeme işlemi gerçekleştirilebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.