Emekli İkramiyeleri Ne Zaman Yatacak? İkramiyelere zam yapılacak mı?

Emekli İkramiyeleri Ne Zaman Yatacak? İkramiyelere zam yapılacak mı?
Emekli vatandaşlarımıza yatacak olan ikramiyelerle ilgili vatandaşlarımız şimdiden internet üzerinden ikramiyelerin yatacağı tarihleri araştırmaya başladılar. Peki emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak? İkramiyeler kaç TL olarak hesaplara geçecek?

Her bayram olduğu gibi 2024 Kurban Bayramı öncesinde de emeklilerin bayram ikramiyesi ödeme tarihleri vatandaşlar tarafından sorgulanmaya başladı.

Emekli bayram ikramiyesi ödemeleriyle ilgili konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilerin bayram ikramiye ödemeleri için planlama çalışmasının devam ettiğini belirtti ve 'Bayramdan önce vereceğiz, yakın zamanda takvim açıklanacak.' dedi.

Buna göre; Emekliye Kurban Bayramı ikramiyeleri bayramdan önce hesaplara yatırılacak. Kurban Bayramı'nın ilk günü bu yıl 16 Haziran tarihine denk gelecek. 3-14 Haziran tarihlerinde SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı kapsamındaki tüm emeklilere ikramiyelerin yatırılması bekleniyor.

Bayram ikramiyesi olarak emeklilere 3000 TL yatırılacak. Söz konusu tutarlara Kurban Bayramında herhangi bir zam yapılması beklenmiyor.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.