Emekliye 269 TL aylık taksitle 5 bin TL şipşak hazır kredi dağıtımı başladı!

Emekliye 269 TL aylık taksitle 5 bin TL şipşak hazır kredi dağıtımı başladı!
Acil nakit ihtiyacına kefilsiz çözüm arayanlar için beklenen o fırsat PTT'den geldi. PTT Haziran ayı boyunca kefilsiz ve şartsız emeklilik kredisini kişiye özel ödeme planı ile ihtiyaç sahibi emekli ile buluşturuyor. 5.000 TL emeklilik kredisi nasıl çekilir? Geri ödemede oluşan fark ne oldu? İşte konu ile ilgili merak edilenler

Yıl içinde sunduğu avantajlı teklifler ve dikkat çeken PTT Aktif Bank işbirliği ile emekliye özel kredi tekliflerini tek tek açıkladı. PTT'de aktif hesabı bulunan her müşterinin faydalanabildiği kefilsiz ve şartsız kredi koşulu emekli içinde özel bir ayrıcalık oluşturuyor.

PTT Aktif Bank 5.000 TL İhtiyaç kredisinden nasıl yararlanılır?

Emeklilik döneminde oluşan ihtiyacı karşılamak, biriken kredi kartı borcunu ödemek için talep edilen PTT kredisi emekliye özel olarak oluşturulmuştur. Düşük faizli oluşu emeklilik döneminde dar gelirli vatandaşın desteklenmesi için fırsat oluşturur.

Kefilsiz ve şartsız olarak verilen PTT emekli kredisi tüm PTT'lerden anında kullanılabiliyor. Bankanın istediği tek şey farklı bir bankada bulunan emekli maaş hesabını PTT aktif banka taşımak ve 3 yıl boyunca aynı bankada kalma sözü vermek.

PTT Aktif Bank özel emekli kredisi toplam geri ödeme tutarı ne kadar oldu?

  • Kredi tutarı: 5.000 TL

  • Kredi vadesi: 36 ay

  • Kredi faizi: %3,19

  • Kredi tahsis ücreti: 28,75 TL

  • Kredi aylık taksit tutarı: 269,84 TL

  • Kredi toplam geri ödeme tutarı: 9.714,35 TL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.