Emekliyi ihya edecek kampanya! Faturayı 400 TL az öde, harcadıkça 500 TL kazan!

Emekliyi ihya edecek kampanya! Faturayı 400 TL az öde, harcadıkça 500 TL kazan!
Emekli ödedikçe kazanacak, harcadıkça ihya olacak. Emekliye özel kredi kartı alışverişine 500 TL bonus, fatura talimatında 400 TL indirim, düşük faizli destek kredisi ve özel mevduat faizi veren bankanın kampanyasına nasıl başvurulur? İşte detaylar

Yıl içinde oluşan masrafları azaltarak acil nakit ihtiyacına son veren Garanti BBVA emekli ve maaş müşterilerine özel kampanyasını duyurdu. kredi kartı ile harcama yapan emekliye 500 TL, fatura talimatına 400 TL ve kredi başvurusuna anında onaylı düşük faizli destek kredisi ödemesi yapacak. Peki bu tekliften kimler, nasıl faydalanacak?

Garanti BBVA'nın emekli müşteriye özel sunduğu kampanya 30 Haziran tarihinde sona erecek. Kart başvurusunda bulunup onay alan emekli 31 Temmuz tarihine kadar toplamda 1.500 TL ve üzeri harcama yaptığında 500 TL bonus kazanacak.

Kazanılan bonuslar Ağustos ayının ilk haftası hesaba yatırılacak. Kampanya dönemi devam ederken acil nakite ihtiyaç duyanlar düşük faizli emekli destek kredisine başvurabilecek. 36 ay vadeli kredi 50.000 TL ile 100.000 TL arasında 24 ay vade, 50.000 TL ve altındaki kredilerde 36 ay vade uygulanacak.

Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır? Fatura İndirimi Nasıl Alınır?

Kredi başvurusunda bulunmak isteyen emeklinin 444 0 335 Anında Kredi Hattını kullanması yetecek. Ay bitmeden otomatik fatura talimatı veren emekli 400 TL'ye kadar indirim kazanacak.

  • İki farklı talimata 100 TL

  • 4 farklı talimata 200 TL

  • 6 farklı talimata 400 TL

Fatura indirimi kazanmak isteyenlerin Garanti BBVA müşteri iletişim hattı ile irtibata geçmesi yetecek.

Bankanın Emekliye Özel Sunduğu Haziran Kampanyaları

  • Vadeli hesap açılışına özel mevduat faizi

  • Avantajlı faiz oranları ile destek kredisi

  • Yeni otomatik fatura talimatına 400 TL'ye varan bonus fırsatı

  • Kredi kartı alışverişine 500 TL bonus hediyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.