Evi olmayanlara müjde, 1.29 faizle herkesi ev sahibi yapacak konut kredisi

Evi olmayanlara müjde, 1.29 faizle herkesi ev sahibi yapacak konut kredisi
Düzenlenecek yeni konut kampanyası ile toplamda 2 bin civarında konutun satılması hedefleniyor. Süre sınırı bulunmayan bu kampanya, Emlak Konut'un satış hedefine ulaşması durumunda sona erecek. Kampanya kapsamında sunulan 1.29 düşük faizli konut kredisi ve diğer ödeme seçeneklerine dair detaylar ise haberimizde...

1. Seçenek: Peşin Alımda İndirim
Peşin alımlarda yüzde 25 indirim uygulanacak. Bu seçenek, peşin ödeme yaparak ev sahibi olmak isteyenler için önemli bir fırsat sunuyor.

2. Seçenek: Yüzde 25 Peşinat ve 3 Ara Ödeme
Yüzde 25 peşinat ödenerek, geri kalan tutar 6, 12 ve 24. aylarda yapılacak ara ödemelerle tamamlanacak. Bu modelde vade farkı bulunmuyor, ara ödemeler tamamen faizsiz.

3. Seçenek: Yarı Peşin, Yarı Vadeli
Toplam ödemenin yarısı peşin yapılacak, kalan yarısı için ise 1,29 vade farkıyla 24 ay sonra ödeme imkanı sunulacak. Bu seçenek, peşin ödeme gücü olan ancak geri kalan tutarı taksitlendirmek isteyenler için ideal.

4. Seçenek: Yüzde 25 Peşinat ve 72 Aylık Taksit
Yüzde 25 peşinat ödenerek, kalan tutar 1,29 vade farkıyla 72 aya kadar taksitlendirilecek. Uzun vadeli ödeme planı isteyenler için bu seçenek cazip bir alternatif oluşturuyor.

Kampanya, 16 farklı projeyi ve 5 ili kapsamaktadır. Kampanya kapsamındaki projeler ve iller aşağıdaki gibidir.

İstanbul: Batıyakası, Çınarköy Evleri, Düşler Vadisi, Ebruli Kayaşehir, Vadi Evleri-1, Vadi Evleri-2, Tual Gölyaka, Meydan Başakşehir, Majör Gölyaka, Gölyaka İstanbul, Yeni Fikirtepe
İzmir: Allsancak, Evora İzmir
Denizli: Evora Denizli
Balıkesir: Balıkesir Emlak Konutları
Antalya: Park Yaşam Antalya

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.