Güncel DOLAR Dalgalanmaları Dolar Açılış Kapanış Hızı

Güncel DOLAR Dalgalanmaları Dolar Açılış Kapanış Hızı
Güncel bilgilerle Dolar da seviye nedir ona bakacağız ve son dönemde hatta son saatlerde yaşananların etkisiyle Dolar güne değişik başladı işte detaylar.

Dolar son saatlerde yaşananların etkisiyle son saatlere çok başka dalgalanmayla giriş yapmaya devam etti. Özellikle yakın saatlerde gerçekleşen bazı olaylar Doların bu seviyesinin açıklaması bile olabilir işte konuya ilişkin detaylar.

Hamas lideri İsmail Haniye'nin İsrail tarafından İran'da öldürülmesi küresel piyasalarda dalgalanmalara yol açtı ve dolarda yeni bir rekorun kırılmasına neden oldu. Dolar günün başında 33.1344 TL seviyesinden işlem görürken hızla yükselerek 33.1686 TL'ye kadar çıktı.

Euro ise 35.9025 TL'den işlem görmeye başlamışken şu anda yüzde 35.92 TL seviyesinde bulunuyor. ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz kararını açıklayacağı saat 21:00'de piyasalar daha da hareketlenebilir. İsmail Haniye'nin İsrail tarafından İran'da öldürülmesi küresel piyasaları etkiledi ve dolar rekor kırdı; dolar/TL kuru 33.16 TL'ye yükseldi. Güne 33.13 TL'den başlayan dolar yükselerek bu yeni zirveye ulaştı. Euro ise 35.90 TL seviyesinden işlem görürken ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz kararını açıklaması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.