Güne Yayvan Başlayan Borsa Kimlere Kazandırdı

Güne Yayvan Başlayan Borsa Kimlere Kazandırdı
Güne yavan şekilde yatay olarak başlayan BORSA bakın kimlere kazandırdı işte detaylar.

Bugün Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi yüzde 003 artışla 11.09263 puandan güne yatay bir başlangıç yaptı ve bankacılık aynı zamanda holding endeksleri sırasıyla yüzde 015 ve yüzde 023 oranında değer kaybetti.

Taş ve toprak sektörü yüzde 063 ile en çok kazandıran iletişim sektörü ise yüzde 023 ile en fazla kaybettiren endeks oldu.

Dün yüzde 074 düşüşle kapanan BIST 100 endeksi küresel piyasalardaki olumsuz seyirden etkilenmeye devam ediyor.

ABD'deki büyük şirketlerin beklenenden düşük karlılık bildirimleri küresel piyasalarda satış baskısını artırdı.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) politika faizini yüzde 50'de sabit tutarak enflasyonla mücadelede kararlılık mesajı verdi.

Bugün yurt içinde finansal hizmetler güven endeksi yurt dışında ise PMI verileri ve ABD'de yeni konut satışları yakından izlenecek ve de teknik açıdan BIST 100 endeksinde 11.000-10.900 puan destek 11.150-11.250 seviyeleri ise direnç noktaları olarak belirlenmiş durumda.

Not: Bu bir yatırım tavsiyesi değildir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.