Hasta Bezi Yardımı Ne Kadar 2024? Arttırılan Fark Bedeliyle Ne Kadar Olacak?

Hasta Bezi Yardımı Ne Kadar 2024? Arttırılan Fark Bedeliyle Ne Kadar Olacak?
Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş duyurdu! Hasta bezi yardımı ne kadar 2024? Şimdiye kadar ne kadardı? Şimdiden sonra ne kadar olacak?

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi kişi ve ailelere yapılan yardım ve destekler hız kesmeden devam ediyor. Hasta bezi yardımı da bu destekler arasında yer alıyor. Ancak bu yardımı alabilmek için hasta adına rapor çıkartılması gerekiyor. Hasta bezi yardımı ne kadar 2024 yılının bugünlerinde yanıtı çok merak edilen konular arasında yer alıyor.

Hasta Bezi Yardımı Ne Kadar 2024?

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından verilen bilgiye göre, çocuk hasta alt bezi ve külotlu hasta alt bezi ödemelerine %40 oranında fark yansıtılacağını duyurdu. An itibari ile 496 TL olarak alınan hasta bezi yardımı, yapılan %40 oranındaki fark bedeli ile birlikte 670.4 TL'ye yükseltilmiş oldu.

Bakan Göktaş, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız için sağlık raporlarında öngörülen günlük kullanım adedi doğrultusunda aylık olarak sağlanan çocuk hasta alt bezi ve külotlu hasta alt bezi fark bedeli ödeme desteğini yüzde 40 oranında artırıyoruz. Hayırlı olsun."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.