Hyundai Haziran kampanyası başladı! 75 bin TL daha az ödeyin! Faizsiz 114 bin TL kredi almak için…

Hyundai Haziran kampanyası başladı! 75 bin TL daha az ödeyin! Faizsiz 114 bin TL kredi almak için…
Haziran ayı teklifi ile yeni aya damga vuran Hyundai ayın özel teklifleri kategorisinde sunduğu kampanyalı araçları ile göz dolduruyor. Binek tipi, SUV ve ticari araç modelleri ile işte beklenen o kampanya

Uzun süredir araç sahibi olabilmek için kampanyaları kollayanlar, Hyundai yeni aya özel teklifini paylaştı. Banka kredileriyle birlikte desteklenen bu teklif aracın değerini 75.000 TL ucuzlatıyor. Üstelik anlaşmalı bankalarla yapılan kredi başvurusu faizsiz olarak taksitlendiriliyor.

Hyundai Araç Kampanyası Nedir, Nasıl Başvurulur?

Haziran ayı boyunca kamu ve özel bankalar taşıt kredisi teklifleri ile belirli dönemlerde erteleme, belirli dönemlerde düşük faizli kampanyalardan faydalanma fırsatı sunuyor. Bankanın sunduğu bu ayrıcalıklı tekliflere ek olarak firmalar araç satışında içinde bulunan aya özel farklı indirim kampanyaları da uyguluyor.

O kampanyalardan birini bu kez Hyundai sundu. Hyundai i20 markalı modeli 30 Haziran tarihine kadar 75 bin TL'ye varan indirimlerle satın alınabilecek. Üstelik aracı satın alacak kişi 114 bin TL'ye kadar 12 ay vadeli ve faizsiz kredi kullanabilecek.

Hyundai İ20 Aracı Nasıl İndirimli Alınabilir?

Kampanyaya başvuruda bulunmak isteyenlerin hyundai.com internet sitesine giriş yaparak ilgili kampanyaya gelerek teklif alabilir veya başvuru formunu doldurarak gönder tuşuna basabilir.

30 Haziran tarihinde sona erecek olan kampanya için TEB OTO Finans ile anlaşma yapıldı. 0 faizli kredi kampanyası kredi koruma sigortası ve araç değer koruma sigortası ürünlerinin satın alan kullanıcılar için geçerli olacaktır.

114 bin TL faizsiz kredi eşit taksitlerle ve uzun bir vade ile geri ödenebilir. Stoklarla sınırlı olan kampanyadan faydalanmak isteyenlerin Hyundai yetkili satıcıları ile iletişime geçmesi yeterlidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.