ING Bank 5.000 TL faizsiz kredi nasıl alınır?

ING Bank 5.000 TL faizsiz kredi nasıl alınır?
Acil nakite ihtiyaç duyanlar için faizsiz kredi kampanyalarına bir yenisi daha eklendi. ING Bank 5.000 TL'ye kadar faizsiz kredi kampanyasını başlattı. Bu özel tekliften nasıl yararlanılır? İşte merak edilenler

ING Bank'ın ilk kez banka müşterisi olacakları özel sunduğu ayrıcalıklar yıl içinde bütçeyi korumayı sağlıyor. Masrafları azaltarak borç yükünü hafifleten avantajlı kredi teklifleri ile dikkat çeken ING Bank'ın 5.000 TL'ye kadar faizsiz kredi kullandıran kampanyası başladı.

10.000 TL, 20.000 TL, 50.000 TL hemen her ihtiyaca cevap veren 36 ay vadeli ihtiyaç kredileri ile dikkat çeken ING Bank, ilk kez banka müşterisi olacaklar için hem düşük faiz hem de 3 ay erteleme imkanı sunuyor. ING mobil uygulama üzerinden ihtiyaç kredisi başvuruları dakikalar içinde yapılabiliyor.

Banka şubesine gitmeye gerek kalmadan faizsiz 5.000 TL kredi alabilmek için ne yapmak gerekiyor?

ING Bank'ın bu kampanyası ilk kez banka müşterisi olacaklar için geçerlidir. Mobil uygulamadan müşteri olma adımı takip edilerek hesap açılışı tamamlanabilir. İlk kez Turuncu Ekstralı olanlar ve kredi kullananlar 5.000 TL'ye kadar faizsiz 50.000 TL'ye kadar %3,57 faizli kredi kampanyasından faydalanabiliyorlar.

ING Bank 5.000 TL Faizsiz Taksitle Destek Hesap Nedir ve Nasıl Başvurulur?

Destek hesap adı altında piyasaya sürülen bu teklif kısa vadede ve düşük tutarlı nakde erişebilmeyi sağlayan bir özelliğe sahip. Vadesiz hesaba bağlı olarak ek bir hesap ürünü ya da kredi mevduat olarakta düşünülebilir. Hesapta para olmadığında dahi ATM'lerden limit dahilinde nakit çekimi yapılabiliyor .

Turuncu Ekstra banka kartına sahip olanlar bankada para olmadığında da alışveriş yapabiliyor. Taksitli Destek hesap destek hesaba bağlı olarak limit dahilinde 12 aya kadar taksitlendiriliyor. ING mobilden müşteri olanlar için 5.000 TL taksitli destek hesap faizsiz olarak 12 ay taksitle kullanılabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.