İşleri sarpa saran esnafa 25 bin TL faizsiz kredi başvuruya açıldı!

İşleri sarpa saran esnafa 25 bin TL faizsiz kredi başvuruya açıldı!
 Yazar / Alanya Medya
Yaz aylarının gelmesi ile birlikte artan kampanyalarla esnafı maddi olarak destekleyen fırsatlar Haziran ayında olduğu gibi Temmuz ayı boyunca da geçerli olacak. Esnafa özel 25.000 TL faizsiz kredi nasıl alınır? İşte merak edilenler

DenizBank'ın küçük esnafı destekleyen faizsiz kredi kampanyası başvuruya açıldı. Banka üzerinden hesap açılışı yapan tüm müşteriler kampanyaya Denizbank şubelerine giderek katılım sağlayabilecek.

Ticari kredi kampanyası kapsamında her müşteri yalnızca bir kez 25.000 TL'ye kadar faizsiz ve taksitli kredi kullanabilecek. 3 ay vadelendirilebilen 25.000 TL faizsiz kredi kampanyasından faydalanmak isteyenlerin şut şartları taşıması yetecek...

Kampanyaya Kimler Başvurabilir?

  • KOBİM Güvende ferdi kaza sigortası ya da tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmak

  • En az bir adet otomatik fatura ödeme talimatı vermek

Kampanya yalnızca işletme kartı bulunan kullanıcılar için geçerli olacak. Kampanya dönemini kaçıran esnaf işletme kart limiti doğrultusunda başvuruda bulunduğunda taksitli ticari kredisini standart faiz ve dosya masrafı ücreti üzerinden kullanmaya devam edebilecek.

Denizbank 25.000 TL faizsiz ticari kredi geri ödeme tablosu şu şekildedir:

  • Kredi tutarı: 25.000 TL

  • Kredi vadesi: 3 ay

  • Kredi faiz oranı: %0

  • Kredi aylık taksit tutarı: 8.333.33 TL

  • Kredi tahsis ücreti: 275 TL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.