İşte mükemmel adım Talimatlar verildi 5782 Lira hesaplarda

İşte mükemmel adım Talimatlar verildi 5782 Lira hesaplarda
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının sosyal ve ekonomik destek ödemeleri hesaplara aktarıldı. Halk bu ödemelerin detaylarını merak ediyordu işte o konunun ayrıntısı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kurban Bayramı öncesinde düşük gelirli hanelere 5.782 TL tutarında sosyal ve ekonomik destek ödemesi yaparak bu ailelerin maddi yükünü hafifletmeyi ve öğrencilerin eğitim hayatlarına katkı sağlamayı hedefledi.

Haziran ayında ortalama 5.330 TL olarak gerçekleşen bu ödemelerin detayları ve temmuz ayında enflasyon verileri açıklandıktan sonra yüzde 20 oranında artış yapılması bekleniyor. Ödemeler memur maaş katsayısına göre belirleniyor ve temmuz ayındaki zamların ardından kesinleşecek.

Ortalama 5.330 TL olan ödemelerin detayları ve Temmuz ayında enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından yüzde 20 oranında artış yapılması bekleniyor.

Sosyal ve ekonomik destek ödemeleri memur maaş katsayısına göre belirlenecektir ve önünüzdeki günlerde bu bilgiler daha da belirgin hale gelecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.