İşte yatırımcının sıfırdan başlayıp okkalı ikinci gelir elde etmesi

İşte yatırımcının sıfırdan başlayıp okkalı ikinci gelir elde etmesi
Bir yatırımcının nasıl sıfırdan başlayıp ikinci bir geliri okkalı şekilde ne yaparak elde edebileceğini içeriyor işte detaylar.

Yatırım yaparak ikinci bir gelir elde etmek mümkün olup bu süreçte haftada 100 Euro karşılığı yatırım yaparak başarı sağlanabilir. İlk adım olarak vergiden muaf hisse senetleri ve paylar ISA'sı açılmalıdır. Örnek olarak Phoenix Group Holdings Plc'ye 1.000 Euro karşılığı para yatırım yapılabilir.

Şirketin şu anki hisse fiyatı düşük olsa da %10.1 temettü getirisi sağlamaktadır. Haftada 100 £ karşılığı para yatırım yaparak yıllık 525 £ karşılığı para pasif gelir elde edilebilir ve 30 yıl boyunca bu miktar yatırımda tutulursa yıllık 10.168 £ karşılığı para gelir.

106.269 £ karşılığı para değerinde birikim sağlanabilir. Yatırımlar risk içerir bu nedenle her yatırımcı kendi durumuna göre hareket etmeli ve profesyonel danışmanlık almalıdır.

Not: Bu bir yatırım tavsiyesi değildir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.