İşyeri sahiplerine KOSGEB ayrıcalığıyla 48 ay vadeli 7 farklı destek paketi!

İşyeri sahiplerine KOSGEB ayrıcalığıyla 48 ay vadeli 7 farklı destek paketi!
İlk kez kendi işlerini açacaklar ile uzun süredir esnaflık yapanlara 7 farklı destek paketi müjdelendi. Tüm nakit ihtiyacını karşılayacak desteklerde KOSGEB destekli kredi ayrıcalığı da bulunuyor. Esnafın nakit kredi ihtiyacını 48 ay vade ile karşılamasını sağlayacak işte o taksitli ticari kredi kampanyaları

Nakite ihtiyaç duyan esnafın borç külfetini ortadan kaldıracak özel destek paketleri tek tek açığa çıktı. Taksitli ticaret kredi kampanyaları var olan bütçeyi zorlamadan uygun esnek geri ödeme fırsatı ile nakite erişebilmeyi kolay hale getiriyor. Üstelik bir kısım kredi ürünü uzun vadelerle taksitlendirilirken erteleme fırsatı ile sunuluyor.

İhtiyaca uygun kredi paketleri arasında esnafın faydalanabileceği işte o 7 destek:

  • Nakit kredi çözümü

  • Gayrinakdi krediler

  • Eximbank kredileri

  • Hazine Müsteşarlığı destekleri

  • KOSGEB destekli krediler

  • Kredi Garanti fonu işbirliği

  • Dijital kredi

Esnafa Ne Kadar Ödeme Yapılır? Taksitli Ticari Kredi Avantajı

Firma sahipleri nakite ihtiyaç duydukları anda 48 ay vadeli kredi başvurusunda bulunabiliyor. Taksitli ticari kredi kişiye özel geri ödeme planı oluşturularak hesaba geçiyor. Sabit eşit taksitli veya firmanın nakit akış çizelgesine uygun olarak geri ödeme fırsatı da sunuluyor. 48 ay vadeli taksitle ticari kredi TL ya da dövize endeksli olarak kullanılabiliyor.

Esnafa özel destek paketlerini değerlendirmek veya taksitli ticari kredi ayrıcalığından faydalanmak isteyenler 444 0 832 numaralı iletişim hattı üzerinden banka ile irtibata geçebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.