Kamu İşçilerine İkramiye Ödeme Tarihleri Belli Oldu! İlk Taksit Ne Zaman Ödenecek?

Kamu İşçilerine İkramiye Ödeme Tarihleri Belli Oldu! İlk Taksit Ne Zaman Ödenecek?
Kamu işçilerine ikramiye ödeme tarihleri belli oldu. Buna göre ilk taksit ne zaman ödenecek? Karar, 6772 sayılı kanun kapsamında yer alan kurumlarda çalışanlar için geçerli.

Kamu işçilerine ikramiye ödeme tarihleri belli oldu. Karar Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı olarak yayımlandı. Buna göre 2024 yılında kamu işçilerine iki taksit olarak ödenecek ikramiye tarihleri nasıl şekillendi? İlk taksit ne zaman ödenecek?

Kamu İşçilerine İkramiye Ödeme Tarihleri Belli Oldu!

2024 yılında kamu işçilerine ikramiye ödeme tarihleri belirlenerek Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasını taşıyan ilave ödeme tarihleri ile ilgili kararda ilk ödemenin Kurban Bayramı öncesinde yapılacağı bilgisi netleşti.

Kamu işçileri ek ödemelerin ilk taksitini 14 Haziran 2024, ikinci taksitini ise 13 Aralık 2024'te alacaklar.

6772 sayılı kanun kapsamında yer alan kurumlarda çalışan kamu işçilerine ilave tediye ilk olarak 14 Haziran 2024 Cuma günü verilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.