Kamu personeline bayram ikramiyesi müjdesi

Kamu personeline bayram ikramiyesi müjdesi
Kamu kurum ve kuruluşlarına görev yapmakta olan kamu işçisi ünvanı ile çalışan personele yapılacak olan ikramiye ödemeleri ile ilgili Cumhurbaşkanlığı kararı resmi gazetede yayınlandı. Peki söz konusu ödemeler ne zaman yapılacak? Detaylı haberimizde...

Kamuda çalışan ve kamu işçisi kadrosunda görev yapmakta olan personele maaşlarının yanında bir de belli aralıklarla ikramiye ödemeleri yapılmaktadır. Konuyla ilgili yapılacak olan ödemeler ise Cumhurbaşkanı kararı ile yerine getirilmektedir.

Kamuda çalışan kamu işçilerine 2024 yılı ikramiye ödemelerinin 14 Haziran ve 13 Aralık tarihlerinde 2 taksit olarak yapılması hakkında Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete’de yayımlanmıştır.

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile 6772 sayılı Kanun kapsamına giren kurumlarda çalışan işçilere 2024 yılında verilecek olan ilave ödemenin birinci yarısı 14 Haziran tarihinde ödenecek.

Ödemenin ikinci kısmı ise 13 Aralık tarihinde yapılacaktır. Buna göre söz konusu ödemeler iki taksit halinde yerine getirilmiş olacaktır.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.