Kara kara düşünen Alanya’lı esnafın cebini şenlendirecek gelişme!

Kara kara düşünen Alanya’lı esnafın cebini şenlendirecek gelişme!
 Yazar / Alanya Medya
Ay sonunu getirmekte zorlanan, kara kara düşünen Alanyalı’lara müjde geldi. 3 ay ertelemeli faizsiz kredi teklifi sayesinde Ağustos ayında başvuran ilk ödemeyi Kasım ayında yapacak

Acil nakite ihtiyaç duyanlar için bankaların düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyaları bazı dönemlerde faizsiz olarak güncelleniyor. Ağustos ayına damgasını vuran bankalar arasında yer alan ING Bank 3 ay ertelemeli ve faizsiz kredi kampanyası ile dikkat çekiyor.

100.000 TL'ye kadar kredili limitini anında kullanma fırsatı sunan ING Bank 15.000 TL'ye kadar kredi talepleri için faizsiz 6 ay vade uyguluyor. Bankadan talep ettiğin kredi tutarı kadar geri ödeme mantığı ile hareket edenler için ING'nin 3 ay erteleme ile faizsiz kredi kampanyası ilaç gibi gelecek.

İhtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyenler ING mobil uygulama üzerinden kredi başvurusu yapabilir.

ING Bank'ın özel sektör çalışanı, emekli ve esnafa özel teklifi Ağustos ayı boyunca 50.000 TL kredi 36 ay vadeyle taksitlendirilecek. Üstelik aylık taksitler 2.943 TL'ye denk gelecek

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.