Kasada kalmaya son! Hesapta para kalmadığında: 5 bin TL limitli kredili destek hesabı nasıl aktif edilir?

Kasada kalmaya son! Hesapta para kalmadığında: 5 bin TL limitli kredili destek hesabı nasıl aktif edilir?
Acil nakit ihtiyacında kara kara düşünmekten kurtaracak o özel destek PTT'den geldi. Kredili destek hesabı ile hesapta para bulunmadığında dahi kullanılabilecek onaylı limit bulunuyor. Kredili destek hesabı nedir? Nasıl aktif edilir? İşte merak edilenler

Alışveriş yaparken farkında olmadan kredi kartının limitini doldurduğunu fark edenler, kasada ürünlerini çıkarmak zorunda kalanlar için yeni bir dönem başlıyor. PTT Aktif Bank ile kredili destek hesap acil durumlarda imdada yetişiyor.

Alışveriş sırasında veya nakite İhtiyaç duyulduğunda anında onaylı 5.000 TL'ye kadar kredi limiti kullanmaya başlanabiliyor. Bilinen kredilerden farklı olarak para hesapta olmadığında da kullanılabiliyor. Talep edilen limit anında hesaba tanımlanıyor.

Kredili Destek Hesap Limiti Nasıl Çekilir?

Daha önceden onaylı olduğu için acil durumlarda kullanılması daha kolay hale geliyor. Alışveriş yaparken kullanılabileceği gibi banka ATM'sinden çekilerekte kullanılabiliyor. Üstelik ATM'den alınacak kredili destek hesap limiti masrafsız olarak tüm bankalardan temin edilebiliyor. Başvuru onaylandığı anda 7/24 anında hesaba aktarılıyor.

PTT’nin sunduğu bu ayrıcalıktan faydalanmak isteyenlerin Aktifbank’ta müşteri hesabı bulunmalıdır. Hesap açılışı online platform üzerinden tamamlanabilir. Konuyla ilgili detaylı bilgi almak, günlük faiz ve geri ödeme ile ilgili sorularınıza yanıt bulmak için aktifbank.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.