Kiracılığa son veren kampanya! 240 ay vadeli 1 milyon 250 bin TL konut kredisi taksitleri ne kadar oldu?

Kiracılığa son veren kampanya! 240 ay vadeli 1 milyon 250 bin TL konut kredisi taksitleri ne kadar oldu?
Birikim sahiplerinin uzun süredir beklediği düşük faizli ve esnek geri ödeme limitli ev kredisi başvuruya açıldı. Kiracılıktan kurtarıp ev sahibi yapacak esnek vadeli konut kredisinden nasıl faydalanılır? İşte merak edilenler

Konut fiyatları her geçen gün artıyor. Artışın kademeli olarak devam ettiği bir dönemde kira fiyatlarının da önü alınamıyor. Uzun yıllardır bir ev alabilmenin hayalini kuranlar, bunun için birikim yapmış olanlar ancak nakit eksiği bulunanlar için banka harekete geçti.

Garanti BBVA 1 milyon 250 bin TL 240 ay vadeli kredi kampanyasını başlattı. Banka müşterisi olanlar için ev kredisi başvurusu kısa sürede onaylanıyor. Başvuruda bulunacakların şartları karşılayarak gerekli evrakları bankaya teslim etmesi yeterli oluyor.

1 milyon 250 bin TL Konut Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ön başvuru için Garanti BBVA mobil uygulaması veya müşteri iletişim hattı kullanılarak bilgi alınabilir. Garanti Bankası'nın sunduğu bu teklif için kredi üst limiti 3 milyon TL olarak belirlenmiştir.

Kredi kullanım tarihine kadar faiz oranı ya da ücret tutarlarında kredi tutarı, vade ve piyasa koşullarına göre değişiklik görülebilir. Garanti BBVA 1 milyon 250 bin TL konut kredisi başvurusunda bulunmak isteyenler için kolay başvuru formu

1 milyon 250 bin TL Konut Kredisi Başvuru Şartları Nelerdir?

Ev kredisi başvurusunda tapuda mesken olarak nitelendirilen konutlar değerlendirmeye alınır. Sonradan projeye aykırı değişiklik yapılmamış olan konutlar için verilir.

Yapı kullanma izni olan konutlar ve bulunduğu bina hakkında herhangi bir kamu kuruluşunda yıkım kararı olmayan konutlar ile %80'i tamamlanmış konutlar için kredi kullanılabilir.

Yapı Kredi 1 milyon 250 bin TL kredinin geri ödemesi:

  • Kredi tutarı: 1 milyon 250 bin TL

  • Kredi vadesi: 240 ay

  • Kredi faiz oranı: %3,67

  • Kredi tahsis ücreti: 7.187 TL

  • Kredi aylık taksit tutarı: 45.883 TL

  • Kredi toplam geri ödeme tutarı: 11.012.430 TL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

1 Yorum