Kredi kartı başvurusuna 100 bin TL’ye kadar faizsiz destek nasıl alınır?

Kredi kartı başvurusuna 100 bin TL’ye kadar faizsiz destek nasıl alınır?
Bankaların belirli bir limite göre sınırlandırılmış faizsiz ticari kredi desteklerine bu kez farklı bir uygulama eşlik ediyor. Kredi kartı başvurusuna 100.000 TL'ye kadar faizsiz destek almak isteyenler bunu nasıl yapabilir? İşte konuyla ilgili merak edilenler

Bankaların yıl içinde sunmuş olduğu ayrıcalıklar indirimli alışveriş yapabilmeyi sağlıyor. Kredi kartı başvurusu yapıldığı günden itibaren taksitli alışveriş yapabilmek mümkün oluyor. Market, manav, kasap, giyim, aksesuar, ulaşım her sektörde rahatlıkla kullanılabilen kredi kartı harcama yapıldıkça ek puan kazandırıyor.

Tüm bu ayrıcalıklara ek olarak esnafa özel yeni bir proje başladı. Ticari kredi kartı başvurusunda bulunan en az 500 TL en fazla 100.000 TL'ye kadar nakit avans talep edebilecek. Bankanın sunduğu bu ayrıcalığı teklif faizsiz olarak hesaba geçecek.

Kredi Kartına 100 bin TL Faizsiz Destek Nasıl Alınır?

7/24 mobil uygulama üzerinden istediğiniz herhangi bir anda kredi kartı başvurusunda bulunabilirsiniz. Kredi kartı başvurusu onayı alanlar 3 ay ertelemeli 100.000 TL'ye kadar ticari krediyi kullanmaya başlayabilir. Konuyla ilgili detaylı bilgi almak taksitli ticari kredi başvurusunda bulunabilmek için işte o başvuru linki

Ticari kredi temsili geri ödeme tablosu:

  • Nakit avans tutarı: 30.000 TL

  • Nakit avans faiz oranı: %5

  • Nakit avans vade süresi: 3 ay

  • Nakit avans aylık taksit tutarı: 11.327,27 TL

  • Nakit avans toplam ödeme tutarı: 33.981,81 TL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.