Kurban bayramına özel “Kiralık Araç Kampanyaları” Yüzde 50'ye varan indirimli araç kiralama hizmetinden nasıl yararlanılır?

Kurban bayramına özel “Kiralık Araç Kampanyaları” Yüzde 50'ye varan indirimli araç kiralama hizmetinden nasıl yararlanılır?
Kurban Bayramı öncesinde bankaların araç kiralama kampanyaları güncellendi. Fiyatlarda görülen artışın etkisini kırabilmek için bankaların sunduğu işte o teklif

Kurban Bayramında günübirlik ziyaretlerde kullanmak üzere araç kiralamak isteyenler bayilerin yolunu tuttu. Aynı dönemde bayram öncesi banka kampanyaları da dikkat çekmeye başladı. İndirimli araç kiralama hizmetinden faydalanmak isteyenler ne yapmalı? Bankaların sunduğu teklifler neler oldu?

İş Bankası Budget işbirliği ile başlatılan araç kiralama kampanyası kapsamında ön ödemesi %30 indirim uygulanmasına karar verildi. Bankanın mobil uygulamasına giriş yaparak Budget internet sitesinde bulunan özel bir kod ile rezervasyon oluşturanlar araç kiralama hizmetini %30 indirimli olarak karşılayacak. Kampanya yıl sonuna kadar devam ediyor.

Garanti BBVA farklı markalara özel olarak sunduğu araç kiralama kampanyaları ile dikkat çekiyor.

%40'a varan indirim desteği ile kurban bayramı öncesi vatandaşların cebini koruyor. Garanti BBVA'nın araç kiralama kampanyaları:

  • Enterprise %30 indirim

  • Daily Drive %30 indirim

  • Budget %35 indirim

  • Sixt %40 indirim

  • Europcar %30 indirim

  • Yolcu360 %10 indirim

Akbank'ın bayrama özel tekne ve araç kiralama kampanyası başladı. Kurban bayramında kiralık araç arayanlar için Enterprise üzerinden yapılacak araç kiralama işlemleri %35'e varan indirimli olarak sağlanacak.

Kampanyadan faydalanabilmek için Akbank mobil uygulama içerisinde yer alan kampanyaya gelerek katıl tuşuna basmak yetecek. Ardından kişiye özel oluşturulan indirim kodu kullanılarak kiralama hizmetinden %35 indirimli olarak faydalanılabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.