Market kasasında dev indirim! Bugüne özel 1.200 TL geri verilecek!

Market kasasında dev indirim! Bugüne özel 1.200 TL geri verilecek!
 Yazar / Alanya Medya
Market alışverişlerini banka kartı ile yapanlar Haziran ayı bitmeden avantajlı çıkıyor. 30 Haziran tarihinde sona erecek olan kampanya ile 1.200 TL'ye kadar indirimli alışveriş yapmak için işte detaylar

Bankaların sunmuş olduğu kampanyalar yıl içinde bütçeyi destekliyor. İndirimli alışveriş yapabilmenin farklı bir yolu olarak görülen tüm destekler bazı durumlarda “harcadığın kadar nakit iade” kampanyaları ile oldukça cazip hale geliyor.

Maksimum mobil uygulama üzerinden veya İşCep aracılığı ile market kampanyasına katılanlar 1.000 TL ve üzeri yapacakları harcamadan toplamda 1.200 TL maxipuan kazanacak. Kampanya yalnızca İş Bankası müşterileri için geçerlidir.

Mobil uygulama üzerinden ilgili kampanyaya gelerek “katıl” butonuna basıp basmak yeterlidir.

1.200 TL Market İndirimi Nasıl Kazanılır?

İş Bankası tüm bireysel kredi kartı sahipleri maksimum anlaşmalı tüm marketlerden tek seferde 1.000 TL ve üzeri ilk peşin market alışverişinden sonra farklı günlerde yapılacak 1.000 TL ve üzeri her peşin alışveriş için 80 TL toplamda 1.200 TL maxipuan kazanılabilir. Kazanılan maxipuanlar 5 Temmuz tarihinde hesaba yüklenecektir.

Kampanyaya dair detaylı bilgi alabilmek için isbank.com.tr adresinde yer alan kampanyalar kategorisine geçip “market alışverişlerinizde maxi puan fırsatı” kampanyasını inceleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.