Benzin ve motorine dev zam! Yola çıkmadan müjdesi geldi… Kısa mesaj ile 175 TL akaryakıt indirimi nasıl alınır?

Benzin ve motorine dev zam! Yola çıkmadan müjdesi geldi… Kısa mesaj ile 175 TL akaryakıt indirimi nasıl alınır?
Araç sahipleri yeni güne zam haberi ile uyandı. Akaryakıtta fiyatlar değişti. Önce benzin ardından motorine gelecek yeni zam öncesi müjde o bankadan geldi. Akaryakıt harcaması tek sms ile ucuzlatmanın formülü…

Brent petrolde başlayan ani artış ile birlikte dolardaki yükseliş akaryakıta zam olarak yansıdı. Dün değişmesi beklenen etiketler ertelendi. Yeni zammın güncel tarihi belli oldu. Benzin ve motorin zammı ne kadar oldu?

Piyasalardaki hareketlilik vatandaşı etkiledi. Önümüzdeki hafta itibari ile vatandaş deposunu zamlı fiyattan dolduracak. Benzine 1.81 kuruş, motorine 1.79 kuruş zam geliyor. Yeni zamla birlikte benzinin ve motorinin litresi 41 TL’yi aşacak. Peki ucuza yakıt nasıl alınır?

Zamların peşi sıra bastırdığı dönemde banka kampanyaları ilaç gibi gelecek. Araç sahipleri yola çıkmadan önce kısa mesaj ile kampanyaya katılarak araç deposunu ucuza fulletecek. İndirimli akaryakıt kampanyası kapsamında Vakıfbank bankomat kart sahipleri akaryakıt harcamasını 175 TL indirim yapacak. Bunu için ne yapmalı?

İndirimli Akaryakıt Nasıl Alınır?

30 Haziran tarihine kadar vakıfbanklı olup tek seferde ve farklı günlerde yapılacak 4 adet 750 TL ve üzeri alışverişe 175 TL bankomat para hediye edilecek.

İndirimli akaryakıt almak için cep telefonunun mesaj kısmına kartın son 6 rakamı yazılarak 5724’e sms olarak gönderilmelidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.