Öğrenciye sene sonu kampanyası! Arkadaşını davet edene 3.000 TL, dijital aboneliklerde 1.000 TL hediye!

Öğrenciye sene sonu kampanyası! Arkadaşını davet edene 3.000 TL, dijital aboneliklerde 1.000 TL hediye!
Sene sonu yaklaştı. Okulların kapanmasına çok az bir süre kaldı. Üniversiteli gençlerin faydalanabilecekleri dopdolu indirim kampanyaları müjdelenmeye başlandı. Arkadaşını davet edene 3.000 TL, dijital abonelik başlatana 1.000 TL hediye edilecek. Peki bu faydalardan nasıl yararlanılır? İşte detaylar

18 yaşına geçen tüm gençler Garanti BBVA ayrıcalığı ile başlatılan bu özel kampanyadan anında faydalanacak. Kredi kartı başvurusunda bulunup başvuru onayı alanlar gıda, elektronik, giyim ve seyahat harcamasına 3.000 TL indirim kazanacak. Üstelik banka müşterisi olduktan sonra arkadaşını bankaya davet edene kampanyaya ek olarak 3.000 TL daha hediye edilecek.

Kampanyaya 18-26 yaş arası gençler katılabiliyor. Genç 2024 promosyon kodunu kullanarak banka müşterisi olanlar tüm bu tekliflerden anında faydalanabiliyor.

Onlar 1.000 TL Kazanacak!

30 Haziran tarihine kadar geçerli kampanya kapsamında kredi kartı ile yapılacak restoran harcamasına 1.000 TL hediye ediliyor. Online dijital abonelik başvurusunda bulunan her banka müşterisi 1.000 TL indirimli olarak aboneliğini başlatabilir.

Haziran ayında başvuran yıl sonuna kadar EFT ve Havale işlemlerine ek masraf ödemeden karşılıyor. Kampanya kapsamında daha detaylı bilgi almak isteyenler Garanti BBVA şubelerine gidebilir veya Garanti BBVA müşteri hizmetleri hattını arayarak detaylı bilgi alabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.