Promosyon kodu ile 30 günde 5 bin TL kazanmak isteyenler o bankayı arıyor!

Promosyon kodu ile 30 günde 5 bin TL kazanmak isteyenler o bankayı arıyor!
 Yazar / Alanya Medya
Bankaların birden çok fırsat sunan teklifi mobil uygulama üzerinden müşteri hesabı oluşturanlar için avantajlı hale geliyor. Promosyon kodu ile 5.000 TL nasıl alınır? İşte detaylar

Garanti BBVA mobil uygulama üzerinden müşteri hesabı oluşturup kampanyaya katılan tüm hak sahiplerine 5.000 TL'ye kadar bonus hediye ediyor. Kampanyaya katıldıktan sonra şartları karşılayan tüm Garanti BBVA müşterileri kredi kartı başvurusu yaptığında ek kazanç elde edebiliyor.

Birkaç adımda 5.000 TL’ye kadar ödül kazanmak için promosyon kodu paylaşıldı. Mobil uygulama üzerinden promosyon kodunu girip kampanyayı seçen müşteriler 30 gün içinde destekten faydalanabilecek. Peki bu nasıl olur?

Garanti BBVA mobil uygulamasına cep telefonuna indirdikten sonra banka müşterisi olup Avantaj5 promosyon kodunu uygulamaya girenler ve Aktif Bonus kredi kartı başvurusunda bulunup onay alanlar harcamalarından toplamda 5.000 TL'ye kadar kazanç elde edebiliyor.

Banka Müşterisi Olanlar Neler Kazanıyor?

6 ay boyunca her ay 10.000 TL bakiye aktarımı ve 500 TL kart harcaması, ücretsiz EFT ve havale hizmeti, 6 ay boyunca her ay 2 adet fatura ödeme talimatı

Yukarıda belirtilen şartlar yerine getirildiğinde 5.000 TL'ye kadar bonus elde ediliyor. Kampanya katılım sağlamak ve detaylı bilgi almak isteyenler müşteri olduğunuz kampanyasını ilgili linkten inceleyebilir, Garanti BBVA müşteri olma adımlarını takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.