Promosyonda çığır açtı Bankada beklenen o ödeme başladı

Promosyonda çığır açtı Bankada beklenen o ödeme başladı
Banka beklentideki o ödemeyi promosyonda çığır açacak şekilde başlattı işte detaylar.

Yapı Kredi bankası müşterinin beklediği o güzel haberi vererek tam manasıyla çığır açacak bir adıma imza attı ve beklentilerdeki emekli temmuz promosyonunu hayata geçirmeyi başardı işte ayrıntılar.

Yapı Kredi, emeklilere Temmuz ayında yeni bir promosyon sunarak, üç yıl boyunca SGK emekli aylığını Yapı Kredi’den alma taahhüdü verenlere 18.000 TL’ye varan nakit promosyon ödemeleri yapacağını açıkladı.

Promosyon tutarı, emeklilerin aylık gelirine göre belirlenirken, ek ödül taahhütnamesi kapsamında belirli şartları yerine getirenlere de ek nakit ödüller verilecek.

60 gün içinde iki fatura ödeme talimatı verenler 1.500 TL, bireysel kredi kartıyla 1.000 TL harcama yapanlar 1.000 TL ve Yapı Kredi Mobil uygulamasını aktif kullananlar 500 TL ek ödül kazanabilecek.

Kampanyadan faydalananlar, 5.000 TL’ye kadar esnek hesap limitinden 0 faizle yararlanabilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.