PTT gözleri kararttı Destek Ödemesi Dilden Dile

PTT gözleri kararttı Destek Ödemesi Dilden Dile
Destek ödemesi denince her zaman akla ilk gelen PTT yine çok harika bir hizmete imza atmış bulunmaktadır ve belirlenmiş bu eşsiz destek ödemesinde büyük rol oynamaktadır işte detaylar.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2024 yılı için yeni bir sosyal yardım programı başlattı ve de kesinlikle yararlı bulunan harika yardımlaşma programıdır.

Bu program kapsamında 15 Nisan 2022 sonrası vefat eden yakınlarının ardından maddi yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlara tek seferlik 2.891 TL ödeme yapılacak.

Yardım hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacak veya en yakın PTT şubelerinden alınabilecek bunu yine çevrenizde yer alan şubeden de detaylandırabilirsiniz.

Başvurular e-Devlet Kapısı üzerinden online veya yerel Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları (SYDV) ofislerinden yapılabilir.

Başvuru için kimlik belgesi ve vefat eden kişiye ait ölüm belgesi gerekiyor bu şartları taşımanız halinde ise bu ödeme size de yapılacaktır.

Onaylanan başvurularla ödemeler banka hesaplarına yatırılacak veya PTT şubelerinden temin edilebilecek.

Bu destek programı vefat eden kişinin yakınlarına maddi rahatlama sağlamayı ve sosyal yardımların geniş kitlelere ulaşmasını hedefliyor.

Ayrıntılı bilgi ve başvurular için e-Devlet veya yerel SYDV ofisleri kullanılabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.