SMS ile ihtiyaç kredisi başvuruya açıldı! Aylık 1.300 TL ödemeye 20 bin TL nasıl alınır?

SMS ile ihtiyaç kredisi başvuruya açıldı! Aylık 1.300 TL ödemeye 20 bin TL nasıl alınır?
 Yazar / Alanya Medya
Acil nakit ihtiyacına hızlı çözüm önerileri sunan bankaların sms ile kredi kampanyaları başladı. Esnek geri ödeme fırsatı ile uygun vadelerle 100.000 TL'ye kadar tüm ihtiyaçlar 24 ay vadede karşılanacak. 20.000 TL ihtiyaç kredisi nasıl alınır?

Bankanın sunduğu teklif ile 1.000 TL'ye kadar olan tüm krediler 24 ay vadeyle taksitlendirilecek. 50.000 TL altındaki anında hazır kredi paketleri için taksit sayısı 36 ay vadeye ulaşıyor. 7/24 aktif anında kredi hattı kullanılarak bulunulan her yerden SMS yoluyla kredi kampanyalarına başvuruda bulunabiliyor.

İş bankası 20.000 TL'ye kadar kredi kampanyasında 36 ay vade ile taksitlendirme fırsatı sunuyor. Kampanyadan faydalanmak isteyenler mobil uygulama içerisinde yer alan anında “kredi başvuru” adımlarını takip edebilir veya SMS yoluyla başvuruda bulunabilir.

İş Bankası 20.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu için:

  • Cep telefonunun mesaj kısmına aralarında birer boşluk bırakarak Nakit, T.C Kimlik No, Kredi Tutarı, Doğum Tarihi yazılmalı 4402’ye kısa mesaj olarak gönderilmelidir.

sms-ile-ihtiyac-kredisi-basvuruya-acildi-aylik-1-300-tl-odemeye-20-bin-tl-nasil-alinir.png

Banka müşterisi olmayanlar İş Bankası mobil uygulama üzerinden müşteri olma adımlarını başlatabilir veya isbank.com.tr üzerinden bireysel hesap açılışını gerçekleştirebilir. SMS ile yapılan başvuru sonrası onay alan kredi için; başvuru formu, başvuru sahibine ait nüfus cüzdanı ve gelir durumunu gösteren bir belge talep edilebilir.

İş Bankası 20.000 TL ihtiyaç kredisinin geri ödemesi şu şekildedir:

  • Kredi tutarı: 20.000 TL

  • Kredi vadesi: 36 ay

  • Kredi faiz oranı: %4,30

  • Kredi ek masraflar: 615 TL

  • Kredi aylık taksit tutarı: 1.301,69 TL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.