SON 5 Gün Denildi BANKA Bildirdi Bile

SON 5 Gün Denildi BANKA Bildirdi Bile
Resmen Banka bildirisi geldi ve bu Bankada yapılan açıklamayla beraber tam 5 gün kaldığının sinyalleri verildi işte detaylar.

İş Bankası yeni İş Cep müşterilerine özel olarak 01 Temmuz 2024 ile 31 Temmuz 2024 tarihleri arasında geçerli olan faizsiz taksitli nakit avans kampanyası başlattığını duyurdu.

Bu kampanya kapsamında yeni müşteriler İş Cep üzerinden "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliğini kullanarak bankaya katıldıklarında 2-3 ay vadeli ve 300 TL ile 25.000 TL arasında değişen tutarlarda faizsiz nakit avans kullanma imkanına sahip olabilecekler.

Kullanılabilecek tutar müşterinin limitinin %25'i ile sınırlı olup her müşteri kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabilir ve bu tutar bir ay içinde en fazla iki kez kullanılabilir.

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin İşCep ve Maximum Mobil uygulamaları üzerinden başvuru yapmaları gerekiyor.

Kampanyadan yararlanma süresi müşterinin bankaya katılımını takip eden ilk iş günü başlayıp 31 Ağustos 2024 tarihine kadar devam ediyor.

Bu cazip fırsattan yararlanmak için yeni müşterilerin belirtilen tarihler arasında başvurularını yapmaları tavsiye ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.