Şubeye Gitmeye Çekinenler Tam size göre KREDİ

Şubeye Gitmeye Çekinenler Tam size göre KREDİ
Günümüz hayatında belli başlı şeyleri sevmeyen insanları da banka düşündü. Bankaya gitmeyi sevmeyen için küçük bir SMS kadar yakınınızda bir kredi var işte detaylar.

Bir banka düşünün müşterisinin bankaya gelmeye çekindiğini bile düşünebilen buna göre bu ölçüde bir işlem bazı oluşturarak müşterisinin acil kredi ihtiyacına cevap verebilen işte detaylar.

Acil paraya ihtiyaç duyuyorsanız veya ödemeleriniz aksadıysa hemen gelip Garanti BBVA size yardımcı olabilir.

Bu konuda ve 100.000 TL avans hesap limitinizi 20 Ağustos 2024 tarihine kadar Garanti BBVA Mobil/İnternet Bankacılığı veya şubelerinden onaylatarak kullanabilirsiniz.

SMS almak istemiyorsanız "IPTAL" yazıp 3342'ye ücretsiz olarak gönderebilirsiniz ancak para konusunda ihtiyaç durumunda mutlaka bu yararlı işlem ile yararlanabilirsiniz ve eğer acil paraya ihtiyacınız varsa veya ödemeleriniz aksadıysa Garanti BBVA'nın sunduğu 100000 TL avans hesap limitini kullanabilirsiniz.

Bu limiti 20-08-24 tarihine kadar Garanti BBVA Mobil İnternet Bankacılığı veya şubelerinden onaylatıp kullanıma açabilirsiniz. Paraya sıkıştınız ve nereden bulacağınızı bilemiyor musunuz?

Acil paraya ihtiyaç duyuyorsanız veya ödemeleriniz aksadıysa 100.000 TL avans hesap limitinizi 20 Ağustos 2024 tarihine kadar Garanti BBVA Mobil/İnternet Bankacılığı veya Garanti BBVA Şubelerinden onaylatarak kullanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.