Tasarruf kampanyası! Bu yöntemler elektrik, su, doğalgaz faturası 300 TL daha az ödeniyor!

Tasarruf kampanyası! Bu yöntemler elektrik, su, doğalgaz faturası 300 TL daha az ödeniyor!
Elektrik, su, doğalgaz faturasını indirimli olarak ödeme fırsatı sunan o kampanya başladı. Haziran boyunca otomatik fatura talimatı veren her banka müşterisi toplamda 300 TL'ye kadar fatura desteği kazanacak. Tasarruf kampanyasından kimler faydalanabilir?

Acil nakte ihtiyaç duyanların başvurduğu bankalar yıl içinde müşterisine özel sunduğu tekliflerle harcamaları ucuzlatıyor. Hemen her sektörde yapılan alışverişlerde uzun dönem taksit fırsatı sunan bankaların kredi kartı sahipleri belirli dönemlerde başlatılan kampanyalar sayesinde masraflarını ucuza getiriyor.

Bütçeyi koruyan teklifleri ile dikkat çeken Kuveyt Türk mobil uygulama sisteminde bir devrim yarattı. 19 Mart 2024 tarihi sonrası verilecek tüm fatura talimatlarında indirim kampanyasını başlattı. 20.000 kişi ile sınırlandırılan kampanya 31 Aralık tarihine kadar sürecek.

300 TL'ye Kadar Fatura İndirimi Nasıl Kazanılır?

Daha önce banka müşterisi olmayanlar Kuveyt Türk mobil uygulamayı cep telefonuna indirdikten sonra müşteri hesabı oluşturmalıdır. Aynı kampanyadan banka müşterileri de faydalanabilir. Önemli olan 19 Mart sonrasında fatura talimatı vermektir. Haziran ayı boyunca ilk fatura talimatına 50 TL, 2. fatura talimatına 100 TL, 3. fatura talimatına 150 TL toplamda 300 TL'ye varan fatura indirimi kazanılabilir.

31 Aralık tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında en az 1 en fazla 3 adet fatura talimatı verenler ve verdikleri bu otomatik faturaları ödeyenler ancak faydalanabilecek. Kuveyt Türk'ün sunduğu fatura desteği kampanyası farklı kampanyalarla birleştirilerek kullanılamaz. Kampanyanın tüm hakları bankada saklıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.