TEB BES Teminatlı İhtiyaç Kredisi Kampanyası Başladı!

TEB BES Teminatlı İhtiyaç Kredisi Kampanyası Başladı!
TEB, BES teminatlı bireysel ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. Buna göre Bireysel Emeklilik Sigortası fonunda biriken tutar teminat gösterilerek 500.000 TL'ye kadar kredi çekmek mümkün olacak.

Bankalar tarafından BES teminatlı ihtiyaç kredisi kampanyaları duyuruluyor. Türk Ekonomi Bankası TEB de bu bankalar arasında yer alıyor ve Bireysel Emeklilik Sistemi kullanıcılarına kredi kampanyası ile ön plana çıkıyor.

TEB BES Teminatlı İhtiyaç Kredisi Kampanyası

TEB, müşterilerine, Bireysel Emeklilik Sistemi fonunda biriken tutarı teminat olarak kabul etmek koşulu ile kredi olanağı sunuyor. BES teminatlı ihtiyaç kredisi verilmeye başlandığı an itibari ile TEB, kampanyasını duyuran ilk bankalar arasında yer aldı.

BES teminatlı ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşteriler Türkiye'de tüm emeklilik şirketlerindeki birikiminin devlet katkısı hariç bir kısmını ya da tamamını, alacağın devri sözleşmesi ile bankaya devredebilecekler.

Bu kapsamda, kazanılmış haklarını koruyabilecek olan tüketiciler, 500.000 TL'ye kadar olan kredilerini 3 - 36 ay aralığında değişen vadelerle çekebilecekler. Kredi teklifinden yararlanmak isteyenlerin banka şubelerine bizzat başvuruda bulunmaları gerekecek.

Alanya Medya - Özel Haber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.