TEB müşterilerine müjde! 240 TL’lik akaryakıt indirimi başladı!

TEB müşterilerine müjde! 240 TL’lik akaryakıt indirimi başladı!
Akaryakıt fiyatlarının her geçen gün yeni bir zam aldığı günlerde vatandaşlar akaryakıt harcamalarından nasıl tasarruf edebilirim araştırmalarına başladı. TEB bankası bu kapsamda müşterilerine özel yeni bir akaryakıt indirimini duyurdu.

TEB bankası müşterilerinin farklı tarihlerde yapacağı 800 TL ve üzeri akaryakıt harcamalarında 240 TL indirim kampanyasının başladığını duyurdu.

16 Mayıs ile 30 Haziran tarihleri arasında TEB bireysel kredi kartı ile Bonus üyesi Shell istasyonlarından farklı tarihlerde ve tek seferde 800 TL ve üzeri akaryakıt alışverişlerine 240 TL hediye!

Kampanyaya katılım sağlamak isteyen müşteriler ister SMS yolu ile ister Cepteteb mobil ile kampanyaya katılım sağlayabilecekler. Ancak, SMS ile katılım sağlayan müşteriler 230 TL, mobil ile kampanyaya katılım sağlayanlar 240 TL’lik indirim hakkı kazanacak.

İndirim miktarı 14 Ağustos 2024 tarihinde hesaplara aktarılacak. Her müşteri kampanyadan bir sefer faydalanabilecek.

Detaylı bilgi için TEB’in resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Alanya Medya / Özel Haber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.