TEB yeni uygulaması ile kaçırılmayacak ihtiyaç kredisini duyurdu!

TEB yeni uygulaması ile kaçırılmayacak ihtiyaç kredisini duyurdu!
TEB yeni kredi kampanyası ile BES’li müşterilerine müjdeyi verdi. BES Teminatlı İhtiyaç Kredisi hizmeti kapsamında 500 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kullanma imkanı sunulacak.

Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) katılımcılarına özel yeni kredi kampanyası geldi. Bankaların sıkı para politikası çerçevesinde artan faiz oranları, düşen vade ve kredi rakamları ile vatandaşlar en uygun kredinin arayışına girdi.

Bu kapsamda çeşitli kredi kampanyaları ile müşterilerini memnun etmeye çalışan bankalardan TEB yeni kredi kampanyasını BES’li müşterileri için duyurdu.

Türkiye’deki bankalar arasında ilk defa TEB’in sunduğu BES Teminatlı İhtiyaç Kredisi ile banka müşterileri birikimleriyle ilgili kazanılmış haklarını koruyarak 500 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisinden yararlanabilecek. Üstelik 3 ila 36 ay arasında değişen vade oranları ile.

Bu yeni uygulama ile Türkiye'de tüm emeklilik şirketlerindeki birikiminin devlet katkısı hariç bir kısmını ya da tamamını, alacağın devri sözleşmesi ile bankaya devredebilecek.

BES Teminatlı İhtiyaç Kredisinden yararlanmak isteyen vatandaşlar bankaların şubeleri üzerinden daha detaylı bilgi sahibi olabilir ve başvurularını gerçekleştirebilirler.

Alanya Medya / Özel Haber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.