Temmuzda emeklinin nutku tutulacak! Maaş zammına ek tüm destekler…

Temmuzda emeklinin nutku tutulacak! Maaş zammına ek tüm destekler…
 Yazar / Alanya Medya
2024 yılının ikinci yarısı itibariyle uygulanacak emekli maaş zammına ek olarak Temmuz ayında emeklinin faydalanabileceği işte o destekler

Bankaların rekabet ortamında emekliye sunduğu avantajlı teklifler ilgi görmeye devam ediyor. 2024 yıl yılı itibariyle emekli maaşı ne kadar olacak? meraklı bekleyiş devam ederken bankaların sunduğu teklifler cazip hale gelmeye başladı. Emekliye özel maddi yönden destekleyici kampanyalar promosyon destekleri ile birleşiyor.

Bu yıl yüksek promosyon veren bankalar listesinde ilk sırada yer alan ING Bank yer alıyor. Banka 18.000 TL'ye kadar ödeme yapıyor. SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı mensubu milyonlarca vatandaşa nakit promosyon ödemesi dışında farklı kampanyalarda bulunuyor.

Emeklilerin faydalanabileceği destekler:

  • Kredi kartını 1 yıl boyunca aidatsız kullanım hakkı

  • Dijital uygulama üzerinden ücretsiz para transfer işlemleri

  • Yüzde üçe kadar düşen düşük faizli kredi teklifleri

Yapı Kredi Temmuz ayı boyunca banka müşterisi olma adımlarını tamamlayan emekliye en az 9.250 TL en fazla 18.000 TL ödeme yapacağını duyurdu. Garanti BBVA 15.000 TL emekli maaşı promosyonuna ek olarak EYT'den faydalanmak isteyenler için düşük faizli EYT prim borcu kredisi kullanma teklifi de sunuyor.

ING Bank 15.000 TL Promosyon Nasıl Alınır?

Bankanın sunduğu promosyon teklifi farklı bir bankada emekli maaşı bulunup maaşını ING'ye taşıyan tüm emekliler için geçerli olacak hesap taşıma işlemleri müşteri hizmetleri hattı aranarak veya e-devlet üzerinden yapılabilecek.

Hangi Emekliye Ne Kadar Ödeme Yapılacak?

  • 10.000 TL'ye kadar emekli aylığına 6.250 TL

  • 10.000 TL - 15.000 TL arası emekli aylığına 10.000 TL

  • 15.000 TL - 20.000 TL arası emekli aylığına 12.500 TL

  • 20.000 TL ve üzeri emekli aylığına 15.000 TL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.