Ücretli, emekli, serbest meslek sahibine 120 ay vadeli 1 milyon TL konut desteği!

Ücretli, emekli, serbest meslek sahibine 120 ay vadeli 1 milyon TL konut desteği!
Güncellenen faiz oranları ile bankaların konut kredisi teklifleri yeniden başvuruya açıldı. Yüzde 3.15 faiz oranı ile 1 milyon TL'ye kadar konut kredisi talep edecekler için beklenen o açıklama geldi. 1 milyon TL konut desteği başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar

Konut kredisi alımlarında özellikle bütçeye uygun esnek vadeli olması büyük önem taşıyor. 120 ay vadeli konut kredisi teklifi kendi evine sahibi olup, kiracılıktan kurtulmak isteyenler için oldukça cezbedici görülüyor.

Konut kredisi alımlarında kredi notu ve aylık gelir bilgisi önem taşıyor. Online platform üzerinden onay alan tüm kredi başvuruları için banka şubesi ziyaret edilerek evrak teslimini tamamlanıp süreç sona erdiriliyor.

Peki Konut Kredisi Kimlere, Nasıl Veriliyor?

Ücretli, emekli, serbest meslek sahibi ya da şirket ortağı olması fark etmeksizin hemen herkes kredi başvurusu yapabiliyor. Düzenli olarak bankacılık faaliyetlerinden yararlanıldığı ve ödemelerin istikrarlı şekilde yapıldığının bilinmesi gerekiyor.

Düzenli gelir sahipleri için kredi alımları daha kolay hale geliyor. Kredi konu edilen taşınmaz üzerine banka tarafından ipoteği tesis ediliyor. Satın alınacak taşınmazın, konut ya da mesken nitelikli olmasına dikkat ediliyor.

Düşük Faizli 1 Milyon TL Konut Kredisi Başvurusu İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Başvuru sahibine ait gerekli bilgilerin yer aldığı bazı evrakların ön onay süreci alan banka müşterisi tarafından teslim edilmesi gerekiyor.

  • Kimlik belgesi

  • İkametgah belgesi

  • E-devlet tapu bilgileri sorgulama ekran görüntüsü

  • Gelir belgesi

  • İlave gelir varsa belgeleri

  • Alınacak konuta ait belgeler

  • SGK hizmet döküm belgesi

Ev Kredisi Başvurusunda Bulunmak İsteyenler için:

T.C kimlik numarası, cep numarasını ve ekranda görünen doğrulama kodunu girerek Hemen Başvur tuşuna basmalıdır.

120 ay vadeli 1 milyon TL konut kredisinin işte o başvuru ekranı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.