Belediyelere KPSS'siz işçi alımı başlatıldı - (İŞKUR)

Belediyelere KPSS'siz işçi alımı başlatıldı - (İŞKUR)
İŞKUR aracılığıyla Belediyelere KPSS aranmaksızın yeni personel alımları başlatıldığı duyurusu yapıldı. İşte belediyelerde çalıştırılmak üzere yeni personel alımlarının yapılacağı detaylar. İşe alımda KPSS şartı aranmadığı için çok sayıda başvuru kabul edilebilir ve değerlendirilebilir.

İŞKUR KPSS İSTENMEYEN PERSONEL ALIMLARI

İŞKUR 2024 yılı itibariyle çeşitli illerdeki belediyelere KPSS puanı gerekmeksizin personel alımı yapılacağını duyurdu. Bu ilanlar özellikle devlet memuru olma hayali kuran adaylar için büyük bir fırsat sunuyor. Alımlar Denizli Bursa İstanbul Aydın Batman Gümüşhane Ankara Sinop Şırnak Kütahya Muş Mardin İzmir Malatya Yalova Tekirdağ Balıkesir Eskişehir gibi birçok şehirdeki belediyeleri kapsıyor. Her belediyenin personel alımına dair ayrı ayrı ilanlar yayımlandı. Başvuru yapacak adaylar belediyelerin belirlediği koşullara göre başvurularını gerçekleştirebilecek.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Belediyelere yapılacak KPSS'siz alımlar çeşitli pozisyonlar için gerçekleştirilecek. Bu pozisyonlar arasında Güvenlik Görevlisi Şoför Tekniker Büro İşçisi Halkla İlişkiler Görevlisi Destek Personeli Çöpçü Sağlık Sekreteri Büro Personeli Mimar Mühendis Sağlık Teknikeri Veteriner Hekim İtfaiye Eri ve Muhasebeci gibi kadrolar yer alıyor. Bu çeşitlilik farklı meslek gruplarındaki adaylar için geniş bir iş imkanı sunuyor. Özellikle teknik ve sağlık alanlarında istihdam edilecek personel sayısının fazla olması dikkat çekiyor.

BAŞVURU KOŞULLARI

KPSS’siz yapılacak personel alımlarına başvuru için genel şartlar belirlendi. Adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması kamu haklarından mahrum olmaması ve belirli suçlardan hüküm giymemiş olması gerekiyor. Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak veya askerliğini tamamlamış olmak şartı aranıyor. Adayların görevlerini yapmaya engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engelleri bulunmamalı ve her pozisyon için belirlenen özel şartları da taşımaları gerekiyor. Bu koşullara uyan adaylar ilgili belediyelere başvurularını yaparak iş imkanı elde edebilirler

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.