İŞKUR: TCDD 109 işçi alacak!

İŞKUR: TCDD 109 işçi alacak!
Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları 109 işçi alımı için duyuruda bulunmuştur işte genel şartlarıyla özel şartlarıyla işe alımın detayları. Devlet Demir Yolları son derece prestijli bir iş olup işe ihtiyacı olan vatandaşların mutlaka işe alım uyarılarını dikkate alarak bu iş başvurusuna baş vurmaları yararlarına olacaktır.

TCDD'nin 109 İşçi Alımı için Başvuru Süreci ve Şartlar

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü 84 tren teşkil ve 25 istasyon operasyon işçisi olmak üzere toplamda 109 yeni personel alımı gerçekleştirecektir. Bu alım TCDD'nin çeşitli iş yerlerine belirsiz süreli sözleşmeyle yapılacak.

Başvurular 2 Eylül itibarıyla İŞKUR üzerinden alınmaya başlanmış olup 6 Eylül'e kadar devam edecektir. Başvuru için KPSS şartı aranmaktadır. Başvuru şartları evrak teslim tarihleri ve sözlü sınav bilgileri gibi detaylar TCDD'nin resmi internet sitesinde ilan edilecektir.

Başvuru Şartları

Başvuruda bulunacak adayların 31 yaşından gün almamış olması gerekmektedir. İŞKUR'dan başvuru yapıp TCDD tarafından oluşturulacak nihai listede isimleri yer alan adayların belirtilen tarihlerde evraklarını TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığına teslim etmeleri zorunludur.

Görev Yerleri: Başarılı adaylar İstanbul Kırklareli Tekirdağ Edirne Kocaeli Eskişehir Kırıkkale Karabük Zonguldak Kayseri İzmir Manisa Uşak Aydın Diyarbakır Muş Bitlis Adıyaman Malatya Sivas Hatay Konya Kütahya Isparta ve Afyonkarahisar illerinde görevlendirilecektir.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.