İŞKUR: 7000 kişiyi güvenlik görevlisi olarak görevlendirecek Yeni alım yapacak

İŞKUR: 7000 kişiyi güvenlik görevlisi olarak görevlendirecek Yeni alım yapacak
Türkiye iş kurumu aracılığıyla 7 bin kişilik güvenlik görevlisi alımı gerçekleştirilecek ve bu alım için hangi şartlar gerektiği hangi detaylar olduğu aşağıda sizler için belirtilmiştir.

Türkiye de işe alım da büyük bir öncülük sahibi olan İŞKUR, temizlik ve güvenlik görevlisi pozisyonlarında toplam 7 bin kişiyi işe alacağını duyurdu.

Bu alımlar kapsamında, güvenlik görevlisi kadrosunda 714 kişi, eğitim kurumlarına 2 güvenlik görevlisi, hastanelere 9 güvenlik görevlisi ve 119 silahlı, 784 silahsız özel güvenlik görevlisi istihdam edilecek.

Temizlik personeli kadrolarında ise beden işçisi olarak 557, genel temizlik görevlisi olarak 3.885 kişi, hastane temizlik görevlisi olarak 81 kişi ve sokak, cadde gibi alanlarda temizlik işçisi olarak 20 kişi alınacak. Başvuru yapmak isteyen adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, İŞKUR'a kayıtlı işsiz olması, 18 yaşını tamamlamış olması, sosyal güvenlik kapsamında SGK'ya bildirilmiyor olması ve emekli veya malul aylığı almıyor olması gibi genel şartları karşılaması gerekiyor.

Adayların öğrenci olmaması şartı bulunmakta, ancak açık öğretim ve açık lise öğrencileri bu kapsam dışında tutulmaktadır. Başvuru koşulları, alınacak pozisyonlara göre değişkenlik gösterse de genel başvuru kriterleri tüm adaylar için geçerlidir. İş arayan vatandaşlar İŞKUR üzerinden başvurularını yapabilirler. İŞKUR, iş bulma umudu taşıyan milyonlarca vatandaşa hizmet vermeye devam ediyor ve bu son duyuru ile önemli bir istihdam fırsatı yaratıyor.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.