İŞKUR-Büyükşehir Belediyesi beden işçisi alımı yapacak

İŞKUR-Büyükşehir Belediyesi beden işçisi alımı yapacak
Türkiye iş kurumu aracılığıyla yeni beden işçisi alımları konusunda yeni bir duyuru yapıldı. İŞKUR bu güzide işe alımla ilgili aracılık etmektedir detaylar ise aşağıda belirtilmiştir.

Büyükşehir Belediyesi ve İŞKUR aracılığıyla beden işçisi ve otobüs şoförü alımlarını yapacak ve alımlara ilişkin verilen detaylı bilgiler ise aşağıda belirtilmiştir işte detaylara ilişkin ayrıntılar şu şekildedir.

Denizli Büyükşehir Belediyesi şehir içi otobüs şoförü alımı için 50 kişi arıyor.

Başvurular 25 Ekim 2023 - 25 Ekim 2024 tarihleri arasında alınacak ve adaylardan yeni D2 veya E ehliyeti SRC 2 ve psikoteknik belgeleri ile 2 yıl deneyim isteniyor.

Başvurular Denizli'deki İŞKUR web sitesi üzerinden yapılabilir. Karaçoban Belediyesi ise 4 beden işçisi alacak.

Başvurular 28 Ağustos 2024 - 4 Eylül 2024 tarihleri arasında alınacak ve adayların Türk vatandaşı 22 yaşını doldurmuş ve askerlik durumunu düzenlemiş olmaları gerekiyor.

Her iki pozisyon için gerekli belgeler başvuru tarihleri ve iletişim bilgileri detaylı olarak açıklanmış.

Denizli'deki otobüs şoförleri sendikal haklar asgari ücretin %38 fazlası maaş bayram ikramiyeleri ve çeşitli sosyal yardımlardan faydalanabilecekler ve çalışma şartları ise vardiyalı olarak 45 saat olacak.

Kaynak: İŞKUR

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.