Alanya'da yüzlerce kişilik iş ilanı

Alanya'da yüzlerce kişilik iş ilanı
 Yazar / Alanya Medya
İlçemizde yer alan çeşitli özel kuruluşlar yüzlerce kişilik personel alımı için ilan verdiler. Peki söz konusu ilanlara nereden ulaşılacak? İşte detaylar...

Çok sayıda kişinin farklı eğitim düzeyleriyle başvuruda bulunabilecekleri söz konusu iş ilanlarına https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden erişilebilir.

1.jpg

Çıkan sayfada il kısmına Antalya, ilçe kısmına ise Alanya yazıyoruz. Söz konusu ilanları özel sektör olacak şekilde belirliyoruz. 12 Ağustos itibariyle Alanya'da kamuya alınacak personel için ilan bulunmamaktadır.

2.jpg

Ardından sayfanın sağ alt kısmında yer alan ara butonuna tıklanır. İş ilanları listelenir.

3.jpg

Görüleceği üzere ilk sayfada listelenen ilanlar yukarıdaki gibidir. Şu anda bunun gibi toplamnda 260 civarı pozisyon eleman alımı için ilan açmış durumda. Her eğitim seviyesine ve beceriye göre personel alımı yapıldığı ilanlar vasıtasıyla görülecektir.

Söz konusu ilanlar asgari ücretten tutun yüksek değerdeki maaşlara kadar çok çeşitli maaşla personel arayan işletme ile doludur.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.