16 il için düşük faizli konut kredisi onayı geldi! Bankasız ve kefilsiz ev satışı: 1,29 faizle 3+1 ev… İstanbul, Ankara, İzmir…

16 il için düşük faizli konut kredisi onayı geldi! Bankasız ve kefilsiz ev satışı: 1,29 faizle 3+1 ev… İstanbul, Ankara, İzmir…
Uzun süredir kendi evinin sahibi olmak isteyenler için düşük faizli kredi kampanyaları gün yüzüne çıktı. İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük şehirlerin içinde bulunduğu 16 ilin listesi paylaşıldı. Kampanya kapsamında 4 farklı ödeme dikkate alınacak. %1,29 faizli konut kredisi kampanyasına nasıl başvurulacak? İşte detaylar

Emlak Konut Mayısın son günü müjdeyi verdi. Faizlerin günden güne arttığı bir dönemde konut kredisine yaklaşamayan vatandaşların düşük faizli kredi ile destekleneceği duyuruldu. Konut kampanyası ile birlikte kredi faizleri %1,29'a çekildi. Üstelik geri ödemede 72 ay vade fırsatı sunulacak.

Büyükşehirlerinde listede yer aldığı Emlak Konut Projesi konut satışlarındaki düşüşü durdurarak, piyasalarda oluşan durgunluk dönemine de son verecek.

Emlak Konut Projesi ile 72 Ay Vadeli Düşük Faizli Ev Kredisine Nasıl Başvurulur?

Son dönemlerde konut piyasalarında başlayan durgunluğa bir son vermesi beklenen bu proje ile ilgili emlak konut Genel Müdürü Cengiz Erdem paylaşımda bulundu. “Güvenli yatırım güvenli gelecek” isimli kampanyasını duyurdu. Kampanya dönemi boyunca ara ödeme ve artan taksitlerle ödeme fırsatı sunulacak. Üstelik peşin alımlarda %25'e yakın indirim fırsatı da sağlanacak.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı desteği ile birlikte başlatılan proje 16 ili kapsayacak. İstanbul, Balıkesir, İzmir ve Denizli'de bu projede yer alacak. Üstelik 4 farklı ödeme fırsatı sunulacak. Vatandaşlar bankasız ve kefilsiz olarak ev sahibi olabilecek.

Konuyla ilgili yapılan işte o paylaşım

  • Birinci koşula göre peşin alımlarda %25 indirim fırsatı sunulacak.

  • İkinci koşula göre %25'lik peşinatının yanı sıra vade farksız ve ara ödemeli olarak satış koşuluna uygun 6.12. ve 24. aylarda ara ödeme yapılabilecek.

  • Üçüncü koşula göre yarısı peşin olmak üzere kalan yarısı %1,29 faizle 24 ay vadelerle geri ödenebilecek.

  • Dördüncü koşula göre yüzde 25 peşinata ek olarak %1,29 faizli ve 72 ay sabit artan taksitle ödeme yapılabilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.