2 bin TL civarı taksitle 250 bin TL konut kredisi başvuruları alınmaya başladı

2 bin TL civarı taksitle 250 bin TL konut kredisi başvuruları alınmaya başladı
Ziraat Bankası, artan konut fiyatları ve yüksek kredi faiz oranları nedeniyle ev sahibi olmak isteyenler için cazip bir finansman seçeneği sunuyor. Yeni ortak konut kredisi kampanyası, birden fazla kişinin bir araya gelerek kredi kullanmasını ve ödeme yükünü azaltmayı hedefliyor.

Ziraat Bankası, konut kredisi çekmekte zorlanan bireyler için yeni bir çözüm sunuyor. 250.000 TL'lik konut kredisi 120 ay vade ile verilecek ve birden fazla kişi ortak olabilecek.

Ortak konut kredisi, 2 ile 5 kişi arasında kullanılabiliyor ve başvuracak kişilerin düzenli gelire sahip olması gerekiyor. Kredi, ekspertiz değeri üzerinden hesaplanıyor ve gayrimenkule ipotek konuluyor. Tek başına 120 ay vadede 250.000 TL konut kredisi kullanıldığında aylık taksitler 10.794,84 TL olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.