240 ay vadeli 3 milyon TL konut kredisi faizi ne kadar oldu? 3 milyon TL'lik ev kredisinin toplam maliyeti

240 ay vadeli 3 milyon TL konut kredisi faizi ne kadar oldu? 3 milyon TL'lik ev kredisinin toplam maliyeti
Kendi evinin sahibi olabilmek için uzun süredir birikim yapanlara destek olacak kredi tebriklerinin yanı sıra elinde hiçbir birikimi bulunmayanlar içinde cazip teklifler bulunuyor. Garanti BBVA 3 milyon TL'lik ev kredisinin geri ödeme maliyeti ne kadar oldu? İşte merak edilenler

Konut kredilerinde faiz oranları günden güne yükselmeye devam ediyor. Kendi evine sahip olmak isteyenler için kiracılıktan kurtaracak özel teklifler Haziran ayında da güncelliğini koruyor. Garanti BBVA 240 ay vadeli bütçe dostu kredi teklifi ile esnek geri ödeme fırsatı sunarak ev sahibi olabilme hayalini gerçekleştiriyor. 10 bin TL'den başlayarak 3 milyon TL'ye kadar ulaşan 240 ay vadeli konut kredisi başvuruya açıldı.

3 milyon TL'ye kadar yapılacak konut kredisi başvurularında kredi bilgileri kredinin kullanıldığı tarihi itibariyle üzerine kayıtlı komuta sahip olan müşteri için geçerliliğini koruyor. Kredi kullanım tutarı ve vade sayısı hesaplanarak dönemin faiz oranı üzerinden kişiye özel bir ödeme planı hazırlanıyor.

240 Ay Vadeli 3 Milyon TL Konut Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Garanti BBVA konut kredisi başvurusunda bulunmak isteyenler resmi sitesi üzerinde yer alan başvuru formunu doldurabilir. 444 Evim Hattı üzerinden iletişime geçerek en yakındaki şubeyi ziyaret edebilir. Konut alımlarında kullanılacak maksimum kredi tutarı gelire bağlı olarak şekillenecektir.

Konut kredisinde konut kredisi faiz hesaplaması sonucunda ortaya çıkan ödeme planı aylık taksit tutacağının belgelenebilir hane gelirinin %50'sini aşmayacak şekilde olmasına dikkat edilmelidir.

Garanti BBVA 3 milyon TL ev kredisi geri ödeme tablosu:

  • Kredi tutarı: 3 milyon TL

  • Kredi vade süresi: 240 ay

  • Kredi aylık faiz oranı: %3,67

  • Kredi tahsis ücreti: 17.250.00 TL

  • Kredi ekspertiz ücreti: 13.000 TL

  • Kredi taşınmaz rehin ücreti: 1.794.000 TL

  • Kredi aylık taksit tutarı: 110.119,28 TL

  • Kredi toplam geri ödeme tutarı: 26.428.741,45 TL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.