Acil nakit ihtiyacına online çözüm! Akbank 1.000 TL artı para transferi nasıl yapılır?

Acil nakit ihtiyacına online çözüm! Akbank 1.000 TL artı para transferi nasıl yapılır?
Akbank ile 1.000 TL artı para hizmetinden faydalanmak isteyenler, acil nakite ihtiyaç duyduklarında ödemelerini hızlıca yapabiliyor. Akbank kredi kartı limiti tıkandığı anda artı para limiti nasıl açılır? İşte detaylar

Günlük belirli bir faiz oranı üzerinden hesabın eksi bakiyesinden nakit avans alma işlemine artı para uygulaması adı veriliyor. Akbank'ın bireysel müşterisine özel sunduğu artı para uygulaması vadesiz hesaba bağlı olarak işletiliyor. Akbank ile 1.000 TL artı para talebinde bulunulduğu andan itibaren geri ödemeleri aylık taksitlerle yapılabiliyor. Her ay hesap kesim tarihi vadesiz hesaba yansıtılarak en az asgari borcunun yatırılması gerekiyor.

Herhangi bir şubeye gitmeye gerek kalmadan kredi kartı limiti tıkandığı anda artı para özelliği açtırılabiliyor. Akbank'ın en az 1.000 TL artı para limitini kullanmak isteyenler mobil uygulama üzerinden işlemlerini başlatabilir. Vadesiz hesabı açarak "kendi hesabıma para transferi" seçeneği işaretlenerek hesaplar arası artı para transfer işlemi tamamlanabilir.

Akbank 1.000 TL Artı Para Taksit Ödeme İşlemi

Hesap kesim tarihi geldiğinde “kartlarım” menüsü altında yer alan “taksit ödeme” adımı kullanılarak artı para ödemesi yapılabilir. Artı paranın bağlı olduğu vadesiz hesap üzerinden gerçekleşen ödeme işlemleri o ay için ertelenebilir. Konuyla ilgili detaylı bilgi almak isteyenler 444 25 25 numaralı iletişim hattını kullanabilir.

Kredi kartı kullanılırken limit yetmediği anda aktif hale gelen artı para özelliği tüm banka müşterileri için geçerlidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.